Feb – Meike en Kids (2016)

Een lang weekeinde met Meike, Mick en Floor op stap, Ineke bewaakte thuis de boel. Mick begon bij Loenen al te vragen of het nog ver was en hield dat vol tot Vroncourt. Floor zat lekker in het stoeltje en dat ging goed. Onderweg nog even gestopt, maar vlot weer verder.

IMG_0545

Bij de supermarkt boodschappen gedaan en weer verder. In het huis was alles rustig en kil, maar onze houthakker had al 2 aanhangwagens met haarhout in 33 en 50 cm klaar staan. Een uurtje later hadden we 2 kuub hout in de schuur en de kachels konden hun best doen. Dat ging prima en de boel warmde snel op.

IMG_0540 IMG_0549

IMG_0546 IMG_0548

We hadden geen spannende dingen op het programma, alleen een tafel van Bert & Sita en de gekrabde deuren. De tafel past perfect en we hebben “nieuwe” oude deuren mee teruggenomen.

IMG_0542

Mick wel alleen wel zaterdag ziek en spuugde alles in de auto onder. Schone kleren bij de supermarkt gekocht en terug naar huis. Daar was en bleef ie koud en was het een dood vogeltje.

Op zondag de boel ingepakt en weer naar huis. Het was kort en krachtig en ondanks de zieke toch gezellig en leuk met zijn vieren.